Vacature voor penningmeester

In deze spannende coronatijd zijn we op zoek naar een betrokken en gemotiveerde penningmeester.

Als penningmeester maak je deel uit van het kernteam/stichtingsbestuur en ben je daarbinnen verantwoordelijk voor het financiële en administratieve zaken. In de praktijk ben je vooral de schakel tussen het kernteam en het kerkelijk bureau (zij ondersteunen bij uitvoering betalingen en opstellen jaarrekening). Naast je eigen inhoudelijke portefeuille zijn er diverse taken die onderling verdeeld worden, op basis van affiniteit, kwaliteit en/of beschikbaarheid.

Het kernteam kenmerkt zich door een oecumenische, open levenshouding. We vinden elkaar in de overtuiging dat stilte, meditatie en monastieke spiritualiteit voorziet in een behoefte. Deze behoefte lijkt juist in deze tijd sterker te zijn, waardoor er sprake is van groeiende belangstelling. Het is ook een vorm van samenkomen die zich gemakkelijk laat voegen naar de veiligheidsmaatregelen van deze tijd.

Het Stadsklooster is als pioniersplek in het centrum van Groningen volop in ontwikkeling. Sinds de coronacrisis vieren we twee keer per week een Getijdengebed in de Lutherse Kerkzaal. Aandacht voor stilte, gebed en ontmoeting staan centraal in een hartelijke en betrokken sfeer!

Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken via info@stadskloostergroningen.nl. Voor meer informatie kijk gerust op www.stadskloostergroningen.nl of neem contact op met de monastiek pionier Nick Everts via 06-13815470.

Deel dit bericht

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp

Laat een reactie achter

Plaats een reactie