Penningmeester / secretaris gezocht

In de zoektocht naar identiteit, zin en betekenis bezoeken mensen al eeuwen plekken om zich even terug te trekken. Stadsklooster Groningen biedt zo’n plek van stilte en bezinning aan, midden in Groningen-stad. Ze wil een pleisterplaats zijn voor zoekers en vinders, stadjers of passanten. Een plaats waar je vanuit de stilte in de ontmoeting met de ander de Ander ontmoet.

Stadsklooster Groningen doet dit door het organiseren van vespers, ochtendgebeden en daarmee verwante, verdiepende activiteiten. Zie hiervoor het overzicht elders.

Met ingang van 1 september komen de functies van secretaris en penningmeester vrij.

Tot de taken van de secretaris behoren naast de gebruikelijke secretariële werkzaamheden, het opstellen van de agenda en het notuleren van de kerngroep bijeenkomsten.

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en monitoren van de geldstromen en voor de contacten met externe fondsen en het kerkelijk bureau, die voor ons de boekhouding doet.,

Ook zijn we voor het versterken van de communicatie op zoek naar iemand die ons kan ondersteunen op het gebied van communicatie.

Je moet hierbij denken aan het schrijven en redigeren van aangeleverde teksten voor website, facebook en nieuwsbrieven en het onderhouden van de website en het bijhouden van het fotoarchief.

Geïnteresseerd? Maar je wilt doorpraten over één van deze functies, neem dan contact op met Alef Rutgers, de voorzitter van het Stadsklooster: tel 06 55116841 of mail naar info@ stadskloostergroningen.nl

Reacties uiterlijk 1 september (ook als u iemand kent die dit werk mogelijk een verrijking van haar/zijn leven zou vinden) graag naar info@ stadskloostergroningen.nl

Deel dit bericht

Facebook
Email
LinkedIn
WhatsApp

Laat een reactie achter

1 gedachte over “Penningmeester / secretaris gezocht”

Plaats een reactie