Workshop ‘Loslaten of koesteren?’

In deze workshop ga je met diverse werkvormen aan de slag rond het thema “Loslaten of koesteren?”. Zoals in de herfst de bladeren van loofbomen vallen en we in de winter meer naar binnen gaan en koesteren wat er wel is. In de eerste helft gaan we bezig met loslaten met behulp van een teken beweging oefening. Vragen als “Hoe kan je loslaten? Wat doet loslaten met je? Wat wil je loslaten? kunnen aan de orde komen. In de tweede helft ga je bezig met “koesteren”. Vragen als “Wat of wie wil je vooral niet loslaten? Welke eigenschappen van jezelf wil je koesteren? Hoe kan je iets koesteren?; kunnen aan de orde komen. Hiervoor wordt er koesterend gekleurd binnen een Mandala en bladvormen.

Er wordt beeldend gewerkt op het platte vlak. Er is wat lichaamsbeweging, bijv. de Teken Beweging Methode start vanuit een beweging waarna je gaat tekenen. Het hier en nu en wat ervaar je, voel je, denk je wordt gekoppeld. Je zult (hopelijk) wat lichter en (zeker) ervaring- en inzicht rijker naar huis gaan. Je hoeft geen teken-ster te zijn of lichamelijk alles te kunnen. Het gaat er vooral om dat je je durft uit te drukken in een kleine groep. Alles wordt stap voor stap begeleid en er is ruimte om jezelf te zijn en te laten zien.

De workshop wordt gegeven door Mariska Lunsing van Beeldend bezig! Er is plek voor 10 personen. Aanmelden kan onderaan de pagina.Datum

04 nov 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

Open de Poort
Moesstraat 20, 9717 JW Groningen
QR code

2 gedachten over “Workshop ‘Loslaten of koesteren?’”

Plaats een reactie