Vesper Aswoensdag

Op Aswoensdag, 22 februari, staan we samen met de Nieuwe Kerk en wijkgemeente Martinikerk stil bij de start van de veertigdagentijd. We doen dit met een vesper in het koor van de Martinikerk (niet verwarmd) en aansluitend een sobere maaltijd in de kapel (wel verwarmd).

De vesper zal gehouden worden van 17:30 uur (inloop vanaf 17:15 uur) tot 18:00 uur. Aansluitend zal de maaltijd plaatsvinden tot 19:30 uur. Tijdens de maaltijd zullen mensen aanwezig zijn die hebben meegewerkt aan het wandkleed dat het slavernijverleden van Groningen verbeeldt (momenteel tentoongesteld in Eenrum). Rita Berghuis, die dit coördineerde, vertelt over het project en neemt ons mee in de wijze waarop dit kleed tot stand is gekomen. Samen zullen we ook een begin maken aan een eigen ‘wenskleed’ voor tijdens de veertigdagentijd.

De maaltijd is voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er speelgoed en knutselspullen aanwezig. De vesper is vrij toegankelijk. Voor de maaltijd vragen we u om u aan te melden via onderstaande link. Hier kunt u ook aangeven of u mee wilt helpen bij het koken. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 februari. Liever niet digitaal aanmelden? Geef dan even door aan de pionier van het Stadsklooster dat u wenst aan te sluiten.

https://forms.gle/rFdXPFh5yjBguW316

Van harte welkom, namens Stadsklooster, Nieuwe Kerk, en wijkgemeente Martinikerk.

Datum

22 feb 2023
Verlopen!

Tijd

17:15 - 19:30
QR code

Plaats een reactie