Hedendaags Getijdenboek

Josefien Alkema laat mensen creatief hun dag delen en verwerkt dit in een hedendaags getijdenboek. Ze biedt daarmee de unieke kans om onderdeel te worden van een getijdenboek. Deze zomer verwerkt zij het aangeleverde materiaal tijdens het project Monnikenwerk. Een aantal woensdagen achter elkaar werkt zij in stilte in de kerk van Eenrum. Wekelijks kunnen mensen vanaf 17.00 haar, en de andere kunstenaars in de verschillende kerken, bezoeken.

Speciaal voor Stadsklooster Groningen doet Josefien op woensdag 18 augustus de deuren al om 16.00 open. Zou je het leuk vinden om mee te doen, geef je dan op via info@stadskloostergroningen.nl. Geef daarbij ook aan of je met iemand wil mee rijden, zelf een auto met extra plekken tot je beschikking hebt of op eigen gelegenheid gaat. Mocht je nog geen materiaal aangeleverd hebben voor het getijdenboek, email dan Josefien (info@josefienalkema.nl). Zij stuurt je een bladzijde waarop je creatief je dag mag verbeelden. Deze kan je ook op 18 augustus nog afgeven. Lees meer over haar project op: www.josefienalkema.nl/dagdelen

Op vrijdagavond 10 september zal Josefien een presentatie geven in de Lutherse Kerk. Tevens zal er een professor van de RUG een lezing geven over historische getijdenboeken. Meer informatie daarover volgt nog.

Datum

18 aug 2021
Verlopen!

Tijd

16:00 - 17:00
QR code

Plaats een reactie