Actuele getijdengebeden

UPDATE 17-02| Voorlopig geen getijdengebeden, behalve de wekelijkse digitale audio-vespers in samenwerking met de Martiniwijkgemeente en de Nieuwe Kerk Groningen.

In principe gaan in kloosters de getijdengebeden altijd door ook al zijn er geen bezoekers. Enige tijd hebben we gemeend dat we met een kleine groep toch door konden gaan gezien onze veilige omstandigheden. Inmiddels komen we al enkele weken niet meer samen.

In de Veertigdagentijd organiseert Stadsklooster Groningen samen met de Martiniwijkgemeente en de Nieuwe Kerk Groningen elke woensdag audiovespers. Deze worden elke week ook op onze site geplaats, zie hier het bericht waarin de wekelijkse vespers te beluisteren. Bijzonder is het dat de eerste vespers online kwam met Aswoensdag; de dag waarop zes jaar geleden Stadsklooster Groningen begon.

Het is verdrietig dat we in deze periode niet samen kunnen komen. We weten en ervaren dat het getijdengebed essentieel zijn. Mocht je de komende weken behoefte hebben aan een gesprek, laat het gerust weten via de contactpagina.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Laat een reactie achter

Plaats een reactie