stadskloostergroningen-facebook-profilepic-180x180px
Beste vrienden van het Stadsklooster,

Van harte welkom om op Aswoensdag (14 februari) samen de vastentijd te beginnen in de Martinikerk. Dat doen we met een avondgebed en een sobere soep-en-brood maaltijd. Na het avondgebed om 18:00 uur in het koor van de Martinikerk, vindt de maaltijd om 19:00 uur plaats in de kapel van de Martinikerk. Het avondgebed en de sobere maaltijd zijn een samenwerking tussen Stadsklooster Groningen, de Nieuwe Kerk en de Martinikerk.

Om te zorgen dat er voor iedereen genoeg te eten is, vragen we je om je aan te melden voor de maaltijd via deze link. Mocht je willen helpen met koken dan kun je dit ook aangeven.

Op aswoensdag vieren we als Stadsklooster ook ons 9-jarig bestaan. We zijn heel blij dat we al zo’n mooie periode een plek voor stilte en bezinning in Stad zijn. Daar staan we ’s ochtends bij het ochtendgebed en ’s avonds bij het avondgebed kort bij stil!

Christiaan Schoonenberg
Monastiek Pionier
Help Stadsklooster Groningen groeien
Stadsklooster Groningen biedt vanaf 2015 een plek van stilte midden in de stad. Met wekelijks een vespers en een ochtendgebed, en diverse activiteiten laten we mensen proeven aan kloosterspiritualiteit en -gebruiken. Om dit mogelijk te maken, zijn we afhankelijk van giften en fondsen.

Daarvoor is uw en jouw steun nodig. Zowel kleine als grote bijdragen zijn welkom! We hopen met onze najaarsdonatie-actie een groot deel van de kosten van de getijdengebeden te dekken. Doneren kan via deze link of onze donatiepagina.

Stadsklooster Groningen draait grotendeels op vrijwilligers. Van gastpersonen en liturgen voor de getijdengebeden tot kernleden en ondersteuning bij de activiteiten. Mocht u zoeken naar een zinvolle vrijwilligerstaak, meldt u dan via de CONTACTPAGINA.

Stadsklooster Groningen
Postadres: Overwinningsplein 1, Groningen
e-mail: info@stadskloostergroningen.nl
facebook instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet