stadskloostergroningen-facebook-profilepic-180x180px
Beste betrokkene/vrijwilliger,

In verband met een voorstelling van het festival Noorderzon in de Lutherse Kerk, zal ons getijdengebed morgenmiddag plaatsvinden in de kapel van de Martinikerk. Inloop vanaf 16:45 uur, via de achteringang van de Martinikerk, tegenover het Provinciehuis.

Volgende week maandag 28 augustus zal de vesper gewoon weer plaatsvinden in de Lutherse Kerk.

Hartelijke groet,

Christiaan Schoonenberg
Monastiek Pionier
Help Stadsklooster Groningen groeien
Stadsklooster Groningen biedt vanaf 2015 een plek van stilte midden in de stad. Met wekelijks een vespers en een ochtendgebed, en diverse activiteiten laten we mensen proeven aan kloosterspiritualiteit en -gebruiken. Om dit mogelijk te maken, zijn we afhankelijk van giften en fondsen.

Daarvoor is uw en jouw steun nodig. Zowel kleine als grote bijdragen zijn welkom! We hopen met onze najaarsdonatie-actie een groot deel van de kosten van de getijdengebeden te dekken. Doneren kan via deze link of onze donatiepagina.

Stadsklooster Groningen draait grotendeels op vrijwilligers. Van gastpersonen en liturgen voor de getijdengebeden tot kernleden en ondersteuning bij de activiteiten. Mocht u zoeken naar een zinvolle vrijwilligerstaak, meldt u dan via de CONTACTPAGINA.

Stadsklooster Groningen
Postadres: Overwinningsplein 1, Groningen
e-mail: info@stadskloostergroningen.nl
facebook 
Email Marketing Powered by MailPoet