stadskloostergroningen-facebook-profilepic-180x180px
Beste betrokkene,

Hierbij onze allereerste e-nieuwsbrief die voortaan drie keer per jaar verzonden zal worden. In deze nieuwsbrief besteden we uiteraard aandacht aan de meest recente ontwikkelingen binnen Stadsklooster Groningen. Ook van andere activiteiten en aankomende cursussen zullen we voortaan melding maken in de e-nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Nick Everts
Monastiek Pionier
Nieuwe website Stadsklooster Groningen online

In oktober is – na maanden van voorbereiding – onze vernieuwde website online gegaan op www.stadskloostergroningen.nl. De site is gebruiksvriendelijker dan de vorige site. Nieuw is het kopje activiteiten. Hieronder vindt u de meest recente lezingen, cursussen en workshops. We zijn nieuwsgierig wat u van de hernieuwde site vindt.

Getijdengebeden

Elke maandag zijn er vespers om 17.00 (inloop 16.45) en elke woensdag ochtendgebeden om 9.00 (inloop 8.45). Vooralsnog zitten we in de Lutherse Kerkzaal. Nu het voorschrift om afstand te houden is komen te vervallen, zullen we binnen afzienbare tijd terugkeren naar de Lutherzaal. Wilt u het getijdengebed bijwonen, neem dan de zij-ingang (door het poortje rechts van de kerk en dan rechtdoor).
stadsklooster-groningen-adrie-huttenga-menninga-1170x872

Concertpresentie: Bedezangen met br. Thomas Quartier

Stadsklooster Groningen en Oecumenische Vieringen Groningen organiseren een concertpresentatie rondom het boek ‘Bedezangen’. Br. Thomas reist speciaal voor deze concertpresentatie af van Leuven (Abdij Koningsberg) naar Groningen. Een unieke gelegenheid om gezongen spiritualiteit te beleven en de monnik in jezelf te ontdekken.
Dylan1[12014]

Writefulness

In oktober start een nieuwe groep met Writefulness. In vier sessies wordt er kennisgemaakt met vier vormen van writefulness. Ook nieuwsgierig, maar te laat voor deze kennismakingscursus? Houdt onze >ACTIVITEITENPAGINA< in de gaten, want in het voorjaar 2022 is er opnieuw een kennismakingscursus.
Writefulness foto
Help Stadsklooster Groningen groeien
Stadsklooster Groningen draait grotendeels op vrijwilligers. Van gastpersonen en liturgen voor de getijdengebeden tot kernleden en ondersteuning bij de activiteiten. Mocht u zoeken naar een zinvolle vrijwilligerstaak, meldt u dan via de >CONTACTPAGINA<.
Om in Groningen Stad een plek van stilte en inspiratie te creëren, maken we kosten. Op dit moment is de ANBI-status in aanvraag. Wilt u ons steunen met een eenmalige of structurele gift? Lees >HIER< verder.
Stadsklooster Groningen
Postadres: Overwinningsplein 1, Groningen
e-mail: info@stadskloostergroningen.nl
facebook twitter 
MailPoet